Bertel O. Steen Trondheim

Peugeot 2008

Allure Se km stand :)

Årsmodell2023
GirkasseAutomat
DrivstoffElektrisitet
Kilometerstand9500 km
DrivlinjeForhjulsdrift
Hestekrefter136 hk

Bertel O. Steen Trondheim

Adresse: Østre Rosten 8, 7075 Tiller

Totalpris

289 000kr
Beregn din månedspris
kr
Månedspris2 733 kr
Bilpris289 000 kr
  • Rente: 7.30%
  • Effektiv rente: 8.49%
  • Kredittkostnad: 74 500 kr
  • Kredittkjøpspris: 363 500 kr
Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter. Etablerings- og tinglysningsgebyr er 4.250. Termingebyr er 85 kr. Begge inngår i månedsprisen.
  • Om bilen
  • Tekniske data
  • Utstyr
Viktig informasjon
Telenor og Telia har besluttet å stenge 2G-nettet i løpet av 2025. Dette kan påvirke enkelte tjenester som for eksempel nød anrop (SOS og eCall), infotainment system, app-styring og andre tilkoblede funksjoner. Merk at dette utelukkende gjelder kjøretøy med 2G-modem installert.

Hvis du ønsker mer informasjon er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Du kan lese mer og se hvilke modeller som påvirkes på: https://www.bos.no/aktuelt/viktig-informasjon-om-nedleggelse-av-2g-nettet

HVEM ER VI
Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autorisert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.

Ønsker du finansiering eller bilforsikring?
Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.
Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.

Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?
Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.

Frakt og levering i hele Norge
Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.

Hengerfeste, skiboks eller takstativ
Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.
Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.

Kontakt oss

Lasse Johansen Mobil: 41330101 | lasse.johansen@bos.no
Arve Vorvik Mobil: 99119766 | arve.vorvik@bos.no
Jacob Heimsnes Mobil: 93472409 | jacob.heimsnes@bos.no

Bertel O. Steen Trøndelag AS avd. Trondheim org.nr. 915254209

Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen Trondheim
Sikkert bruktbilkjøp

Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et trygt bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr trygghet for deg som er bilens nye eier.

Innbyttegaranti

Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

30 dagers bytterett

Om du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 30 dager. Du kan bytte bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunde ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

Bruktbilgaranti

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Fleksibel finansiering og forsikring som passer deg

Bertel O. Steen skreddersyr en finans- og forsikringsløsning som passer ditt behov. Våre forsikringer er spesialtilpasset bilmodellen du kjøper, og ivaretar deg når du trenger dette som mest igjennom våres samarbeidspartnere på finans og forsikring.

Vi kjenner bilens historie

Våre biler leveres med fullstendig servicehistorikk. Da slipper du ubehagelige overraskelser. Bertel O. Steen har oversikten over alle reparasjoner utført på våre autoriserte merkeverksteder.