Bertel O. Steen Jessheim

Mercedes-Benz GLC

220d 4MATIC AMG Line Meget godt utstyrt!

Årsmodell2023
GirkasseAutomat
DrivstoffDiesel
Kilometerstand45791 km
DrivlinjeFirehjulsdrift
Hestekrefter197 hk

Bertel O. Steen Jessheim

Adresse: Energiveien 11, 2069 Jessheim

Totalpris

879 900kr
Beregn din månedspris
kr
Månedspris8 027 kr
Bilpris879 900 kr
  • Rente: 7.30%
  • Effektiv rente: 7.86%
  • Kredittkostnad: 198 642 kr
  • Kredittkjøpspris: 1 078 542 kr
Låneprisen pr. måned inkluderer etablerings- tinglysning- og termingebyr. Renten er flytende. Egenandel er 35 %, denne kan du endre. Vi tar forbehold om feil i beregning og renter. Etablerings- og tinglysningsgebyr er 4.250. Termingebyr er 85 kr. Begge inngår i månedsprisen.
  • Om bilen
  • Tekniske data
  • Utstyr
INFORMASJON OM BILEN:
Velutstyrt 2023 Mercedes-Benz GLC 220d 4MATIC AMG Line. Leveres med utført service, 2 sett hjul og resterende nybilgaranti.

Bil ventes inn og klar 29.08.2024

VIKTIGSTE UTSTYR PÅ BILEN:
-Listverk - black open-pore aluminium lines wood
-Multifunksjons-sportsratt i nappaskinn
-Engineering pakke
-Premium pakke
-KEYLESS-GO pakke
-AMG Line interiør
-AMG Line eksteriør
-Parkeringspakke
-Speilpakke
-Nattpakke
-20" AMG Sommerhjul
-MBUX Augmented reality for navigasjon
-Belyste innstegslister
-Navigasjonstjeneste (Abonnement inkl. 3 år med Mercedes me avtale)
-Smartphone integrasjonspakke
-Apple CarPlay/Android Auto
-Blind Spot Assist
-Active Lane Keeping Assist
-DISTRONIC PLUS aktiv avstandsassistent
-Memorypakke
-DIGTAL LIGHT
-Mercedes-Benz Emergency Call
-Fingeravtrykkskanner
-Panoramasoltak
-9G-TRONIC
-Head-up Display
-AIRMATIC luftfjæring
-360 parkeringskamera
-Hengerfeste med ESP® stabiliseringsfunksjon
-THERMATIC klimakontroll
-Adaptiv fjernlysassistent plus
-Executive seter
-Burmester® surround sound system
-OLED sentralskjerm
-EASY-PACK elektrisk bakluke
-Ambient lighting med 64 forskjellige farger
-Trådløst ladesystem for kompatibel mobiltelefon foran

Denne bilen kommer med den flotte AMG Line styling. Dette er et dynamisk design som gir eksteriøret og interiør et sportslig og eksklusivt preg. Tekniske funksjoner byr dessuten på merkbart mer kjøreglede.

Denne bilen har Airmatic. En semiaktiv luftfjæring lar deg gli over ujevnhetene uten at det går ut over kjøredynamikken. Den elektroniske kontrollenheten sørger for at bakkeklaringen holdes konstant. I svinger i høyere hastigheter stives fjæringen opp og gjør at bilen ligger perfekt på veien.

Denne bilen har Distronic/adaptiv cruisekontroll. Den aktive assistenten holder avstanden til bilen foran. Systemet akselererer og bremser bilen automatisk med inntil halvparten av full bremseeffekt for å opprettholde sikker avstand til bilen foran. Dette forenkler kjøring på for eksempel motorvei og når du kjører i kø med hyppige stopp. Ved fare for kollisjon griper i tillegg den aktive bremseassistenten inn og aktiverer bremsene.

Denne bilen har panoramasoltak. Du får en følelse av å kjøre under åpen himmel, forfriskende og uten trekk, nesten som i en kabriolet eller roadster. Panoramasoltaket kjøres ganske enkelt opp trinnløst. Også når taket er lukket, flommer det mye lys inn i kupeen gjennom det transparente soltaket. Blir det for mye lys kan du stenge helt av for vinduet.




KONTAKT OSS
Eirik Wahl : 95800672 - eirik.wahl@bos.no
Per Gunnar Ophaug- 90188317- per.ophaug@bos.no
Trond Hovdal : 95161041 - trond.hovdal@bos.no
Eller trykk på send melding øverst i finn annonse for en uformell henvendelse.


Viktig informasjon
Telenor og Telia har besluttet å stenge 2G-nettet i løpet av 2025. Dette kan påvirke enkelte tjenester som for eksempel nød anrop (SOS og eCall), infotainment system, app-styring og andre tilkoblede funksjoner. Merk at dette utelukkende gjelder kjøretøy med 2G-modem installert.

Hvis du ønsker mer informasjon er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Du kan lese mer og se hvilke modeller som påvirkes på
https://www.bos.no/aktuelt/viktig-informasjon-om-nedleggelse-av-2g-nettet


HVEM ER VI
Bertel O. Steen selger over 15 000 brukte biler i året og er en av Norges største merkeforhandlere. Vi er autorisert merkeforhandler på Mercedes, Peugeot, KIA, Citroen, DS, Smart og Opel.

Ønsker du finansiering eller bilforsikring?
Du kan velge å finansiere hele kjøpesummen eller deler av denne. Vi tilbyr lån fra 0 kr i egenkapital og inntil 10 års nedbetaling. Vi ordner alt det praktiske for deg.
Alle biler må ha forsikring og vi er behjelpelig med å ordne det praktiske for deg.

Har du en bil du ønsker vi skal ta i innbytte?
Vi tar gjerne din bil i innbytte. Det er flere fordeler med å levere bilen i innbytte mot å selge selv: Du får raskt oppgjør, du har ikke reklamasjonsansvar, vi håndterer omregistrering og avregistrering. Har du restlån på bilen er vi behjelpelige med det praktiske rundt innløsning av restlånet.

Frakt og levering i hele Norge
Vi kan levere bilen der du ønsker i hele Norge. Vi tilbyr gunstig frakt og ordner det slik at du kjapt kan motta bilen din.

Hengerfeste, skiboks eller takstativ
Hvis du trenger ekstrautstyr, kan vi ordne dette til en konkurransedyktig pris. Da mottar du bilen ferdig montert med det utstyret du ønsker deg.
Annonsen kan være mangelfull, for komplett utstyrsliste ta kontakt med forhandler.

Bertel O. Steen Jessheim org.nr. 984993153

Velkommen til en trygg og hyggelig handel her hos Bertel O. Steen Jessheim AS
Sikkert bruktbilkjøp

Det er den gode følelsen som skal gjelde når du kjøper bruktbil – ikke usikkerhet rundt brukshistorien, tidligere eierskap og identitet. Et trygt bruktbilkjøp hos Bertel O. Steen betyr trygghet for deg som er bilens nye eier.

Innbyttegaranti

Vi tar alle typer person- og varebiler i innbytte, dvs. vi kjøper din brukte bil. Du slipper å stå for annonsering og salg selv. Og kjøper du bil av oss, garanterer vi deg innbytte neste gang, du kjøper bil fra Bertel O. Steen.

30 dagers bytterett

Om du finner ut at bilen ikke var riktig for deg kan du bytte til en annen innen 30 dager. Du kan bytte bil i samme prisklasse eller dyrere. Omkostninger ved finans, pant og andre kostnader ikke knyttet til bilen, dekkes av kunde ved bytte av bil. Gjelder kun biler fra forhandlers lager.

Bruktbilgaranti

Alle Bertel O. Steens merker har minimum fem års nybilgaranti, som følger bilen til neste eier. Vår garanti kommer i tillegg til kjøpsloven. Eldre biler har kortere garanti avhengig av alder og kilometerstand.

Fleksibel finansiering og forsikring som passer deg

Bertel O. Steen skreddersyr en finans- og forsikringsløsning som passer ditt behov. Våre forsikringer er spesialtilpasset bilmodellen du kjøper, og ivaretar deg når du trenger dette som mest igjennom våres samarbeidspartnere på finans og forsikring.

Vi kjenner bilens historie

Våre biler leveres med fullstendig servicehistorikk. Da slipper du ubehagelige overraskelser. Bertel O. Steen har oversikten over alle reparasjoner utført på våre autoriserte merkeverksteder.